Standby op maat

Wanneer we samen aan de slag gaan, ben ik vanaf de eerste sessie naar behoeft telefonisch standby. Dus als je mij nodig hebt, kan je mij op elk moment van de dag bereiken. Het bellen zorgt ervoor dat je direct uit de cirkel van het denken stapt. Loop je na 5 minuten later weer vast door het denken? Mag je mij gewoon weer bellen. Weten dat je kunt bellen geeft rust en een gevoel van veiligheid.

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek dient ervoor om elkaar beter te leren kennen. Tijdens het gesprek krijg ik een beeld van jouw verhaal en jouw klacht en jij krijgt een beeld van mijn werkwijze en mij als persoon. Als blijkt dat mijn aanpak jou aanspreekt en er voldoende wederzijds vertrouwen is, maken we een afspraak voor de eerste sessie. Deze kan meestal de week erop plaatsvinden.

Een kennismakingsgesprek, welke geheel kosteloos en vrijblijvend is, vindt plaats in mijn praktijkruimte aan huis of via videobellen. Het gesprek duurt ongeveer een uur.

Oplossingsgericht

Samen focussen we ons vooral op de oplossing, niet op de oorzaak.
Door te leren omgaan met de klachten die je ervaart in het nu, vergroot je je zelfvertrouwen en krijg je uiteindelijk het gevoel van vrijheid weer terug!

De sessies

Een sessie duurt één tot anderhalf uur. Uit hoeveel sessies het coach traject bestaat is per persoon verschillend. Een persoon heeft tijd nodig om veranderingen toe te passen. Stap voor stap zullen we samen kijken hoeveel sessies er nodig zijn. Het coach traject start met wekelijkse sessies.

Sessies via video bellen

Woon je ver weg of ben je niet in staat om te reizen? Dan is online coaching perfect om de afstand te overbruggen. De sessies kunnen dan plaatsvinden via videobellen met o.a. Skype, Zoom of FaceTime.

Tarief coaching

Wil je meer weten wat de tarieven zijn? Neem dan contact op via mijn contactpagina of stuur een mail naar info@lotscoaching.nl.