Als klein meisje was ik heel gevoelig, maar ondanks dat was ik vrolijk, zelfstandig, stoer en durfde ik alles. Na een traumatische ervaring in mijn pubertijd veranderde mijn leven drastisch. Ik kreeg paniekaanvallen en uiteindelijk werd de angst voor het leven zo groot, dat ik vermijdingsgedrag vertoonde en altijd overal tegenop keek.

20 Jaar lang heb ik geleefd met periodes van stress, piekerdenken, hyperventilatie, angsten, paniekaanvallen, depressiviteit en burn-out. Daarnaast kreeg ik in 2010 de diagnose fibromyalgie.

Door de jaren heen heb ik hiervoor heel wat hulpverleners (regulier en alternatief) voorbij zien komen en ondanks de kleine stapjes die ik maakte om weer mee te kunnen draaien in de maatschappij, hielden de pijntjes, angsten en paniekaanvallen aan. Na mijn relatiebreuk in 2016 veranderde mijn altijd positieve houding in wanhoop. Het gevoel dat niemand mij ooit zal begrijpen werd steeds groter, genieten van het leven kende ik niet en ik voelde mij enorm eenzaam.

Toen ik de hoop op een goede behandeling voor mijn klachten bijna had opgegeven, kwam ik in contact met ervaringsdeskundige coach Wijnand van Dam. Door hem voelde ik mij begrepen. Onze coachgesprekken leerde mij al snel dat mijn beperkende gedachten en overtuigingen mij belemmerden en hoe ik deze los kon laten. Door zijn inzichten en handvatten heb ik mijn zelfvertrouwen teruggewonnen, ook in mijn lichaam… en het allerfijnste, ik kan weer genieten van het leven! 

Als ervaringsdeskundige weet ik dus hoe het is om te leven (werk en privé) met klachten zoals o.a. paniekaanvallen, angsten en fibromyalgie. Daarom heb ik een groot inlevingsvermogen en ben ik goed in staat om mensen met deze klachten te coachen daar waar zij behoefte aan hebben.

Ik deel mijn inzichten en kennis graag met jou als lotgenoot, zodat ook jij je weer fitter gaat voelen en kunt genieten van het leven. Zonder belemmeringen, maar in volledige vrijheid!